Ккал на порцію: 507
БЖВ на порцію: 61 25 9,6
Зачистіть мясо від зайвого жиру та зробіть невеличкі надрізи на мясі, вони необхідні для того щоб начинитии мʼясо спеціями і часником.
Зробіть суміш спецій. Частину часника наріжте, а частину просто розчавіть ножем. Змішайте у мисці нарізанний часник, перець, коріандр, гвоздику та паприку. Додайте 10г оливкової оліі та 15г солі. Змастіть мясо отриманною сумішшю спецій, а у надрізи покладіть розчавлений часник. Викладіть лавровий лист та загорніть мясо у рулет (в ідеалі мясо треба залишити маринуватися в холодильнику на ніч) та завʼяжіть шпагатом.
Перед запіканням, змастіть отриманий рулет оливковою олією та сіллю, покладіть у формцу для запікання та накрийте фольгою. Запікайте при температурі 180С протягом 1,5 години.
Коли мясо буде готовим, змастіть його соусом: 20г гірчиці та 20г йогурту. Запікайте ще 10 хв без фольги при температурі 200С.