Ккал на порцію: 131
БЖВ на порцію: 2,7 1 29
Замочуємо желатин на 10 хвилин в холодній воді.
В сотейнік додаємо вишневе пюре та цукрову пудру та перемішуємо.
Дістаємо желатин та віджимаємо. Додаємо у сотейнік та ставимо на середній вогонь. Розігріваємо до повного розчинення желатину.
Переливаємо у велику ємність та взбиваємо міксером або вінчиком до стійкої піни.
У форму викладаємо харчову плівку та змащуємо дрібкою оливкової олії. Переливаємо нашу піну та відправляємо у морозилку до повного застигання.
Дістаємо, зрізаємо краєчка та розрізаємо на рівні частини.
Викладаємо на тарілку, додаємо трохи соусу зверху. Смачного!