Ккал на порцію: 776
БЖВ на порцію: 44 50 39
Відварюємо картоплю.
Подрібнюємо зелень.
Натираємо часник на терку.
На пательню додаємо оливкову олію, вершкове масло, частину часнику та обсмажуємо на пательні восьминіг протягом 3 хвилин. Весь час обсмажування поливаємо олією з пательні.
Готуємо соус: сотейник окремо додаємо трохи оливкової олії, часник, вершкове масло, сіль, перець, вершки та бульйон та доводимо до кіпіння, вкінці додаємо ще трохи вершкового масла, ретельно перемішуємо та вимикаємо. До соусу додаємо зелень та перекладаємо туди картоплю, перемішуємо.
В тарілку викладаємо картоплю з соусом та восьминіг.
Додаємо трохи кріпу та поливаємо оливковою олією.