Ккал на порцію: 829
БЖВ на порцію: 57 62 12
Прибиріть вологу с поверхні м’яса за допомогою серветки та добре натріть його спеціями каджун.
Розігрійте сковороду на середньому вогні, додайте масло гхі та обсмажте вирізку, постійно перевертаючи, протягом 10–12 хвилин. За наявності термометра готуємо до температури 60° всередині продукту.
Дайте м’ясу «відпочити» на тарілці протягом 4–6 хвилин. Наріжте поперек волокон шириною 5–6 см.
Поки мя’со відпочиває, бланшуйте гриби та капусту (окремо) у підсоленій воді протягом 1 хвилини, додайте до них масло гхі та трохи солі.
У сотейник додайте вершки, трохи спецій каджун, овочевий бульон та доведіть до кипіння — соус готовий.
Викладіть соус, гриби, капусту та м’ясо на широку тарілку, прикрашаючи листям орегано.