Ккал на порцію: 901
БЖВ на порцію: 34 62 50
Підготовлюємо всі інгредієнти.
Відрізаємо або відламуємо хвостики від спаржи та знімаємо шкірку.
Ставимо воду в сотейнику та підготовлюємо водяну баню для приготування омлету. 3 яйця перемішуємо в глибокій ємності з вершковим маслом.
Відрізаємо 2 скибки томату та розрізаємо навпіл. Відрізаємо скибку хліба. На пательні на оливковій олії обсмажуємо спаржу протягом 2 хвилин.
На паровій бані на середньому вогні готуємо омлет протягом 7-10 хвилин до бажаної консинстенції постійно перемішуючи.
На хліб викладаємо томат, спаржу та омлет.
Зверху натираємо пармезан. Готово!