Доставка
3000 найменувань вин та більш ніж 1000 віскі та міцного
Повний каталог товарів у мобільному додатку
Ккал на порцію: 952
БЖВ на порцію: 13 63 94
Автор рецепту: Сергій Хегай
Wine pairing: Hummel – органічний виноград, спонтанна ферментація, дикі дріжджі, відмова від фільтрації, мінімум діоксиду сірки та його найвідоміше вино Bumblebee. Аромат цього вина здивує вас, він досить інтенсивний в ньому домінують ноти не достиглої аличі, трішки кістки абрикоса та чорного чаю. Смак досить гладкий, так як не має високої кислотності, в вині також є невелика таніність тому гарно поєднуються з їжею.
Очищюємо авокадо.
Додаємо у ємність та перебиваємо блендером або подрібнюємо ножем.
Подрібнюємо кінзу, халапеньйо, зелену цибулю, часник та томати. Додаємо лайм, сіль та перець.
Готово!