Ккал на порцію: 211
БЖВ на порцію: 23 3,5 24
Відкрийте банку кокосового молока: зніміть ложкою вершки, відділіть молоко. Таким чином ви врегулюєте його жирність.
В сотейнику: доведіть до кипіння 300 мл бульйону, додайте пасту том ям, дочекайтеся до повного її розчинення на середній температурі, додайте 1 столову ложку рибного соусу, потім додайте столову ложку вершків. Одразу додайте сиру цибулю, чилі, всі гриби, дрібно нарізані стебла кінзи без листя, свіжий сік 1/4 лайма.
Додайте трохи кокосового молока, близько 2 столових ложок.
У киплячий бульйон додайте сирі очищені креветки (~5 штук на 1 порцію), та одразу зніміть з вогню. Залиште на 10 хвилин настоятися, додайте часник, нарізаний на тонкі пластинки. Додайте нарізану цибулю та листя кінзи. Прикрасьте енокі.