Ккал на порцію: 624
БЖВ на порцію: 29 30 64
Підготовлюємо всі продукти.
Нарізаємо тофу кубиками та перекладаємо у глибоку ємність.
Маринуємо в соусі: додаємо тамарі, паприку, часник, цибулю та дріжджі та залишаємо маринуватись на 15 хвилин.
Готуємо кляр для нагетсів: в глибоку тарілку додаємо молоко, сіль та дрібку сушеної цибулі та часнику, паприку та дріжджі, додаємо 3 с.л борошно.
В окрему тарілку додаємо борошно для обвалювання. І по черзі занурюємо у борошно, кляр та суміш панко.
Підігріваємо у сотейнику олію (для того, щоб перерірити, чи достаньо нагрілась олія ви можете додати краплю кляру).
Обсмажуємо до золотистої скоринки.
Перекладаємо на тарілку для подачі нагетси.
Додаємо соус BBQ, готово!