Ккал на порцію: 823
БЖВ на порцію: 11 55 67
Підготовлюємо всі продукти.
Відділяємо білки від жовтків.
До білків додаємо 70 цукру та ретельно взбиваємо до утворення стійкої піни.
Взбиваємо жовтки з 170 грамів цукру до моменту, поки жовтки не стануть ніжно кремового кольору.
У ємність до жовтків додаємо весь маскарпоне та перемішуємо до об'єднання. Але не взбиваємо, для того, щоб сир не розшарувався.
Взбитий білок додаємо у три етапи до сирної маси та обережно перемішуємо ложкою.
Каву додаємо у ємність каву та лікер амаретто, перемішуємо. Печиво занурюємо у каву по 1 секунди з кожної сторони.
Викладаємо печиво в один шар у форму та розділяємо крем на 2 частини. Змащуємо кремом, та повторюємо знову. Зверху посипаємо какао та відправляємо у холодильник настоюватись. Готово!