Ккал на порцію: 583
БЖВ на порцію: 49 32 14
Наріжте часник слайсами та змішайте з 50 гр солі, 50 г цукру, цедрою лимона і тим’яном. Маринуйте яловичину отриманою сумішшю та залиште на 30 хвилин.
Тим часом готуємо соус Понзу. Все просто: в будь-якій послідовності змішайте вінчиком олію виноградних кісточок, рисовий соус Мірін, сік лайму, соєвий соус, цукор та трюфельну олію. Залиште настоятись 10 хвилин.
Через півгодини промийте яловичину в холодній воді та просушіть серветками. Нагрійте сковороду і додайте олію. Прожарьте з усіх сторін м’ясо до золотистої скоринки, але недовго — так, щоб всередині яловичина залишилось сирою (можна це перевірити ножем або виделкою).
Останні дії для подачі блюда: наріжте червону цибулю, перець чилі та редис тонкими скибками, а цибулю-трибульку (або звичайну) — кільцями. Змішайте ці інгредієнти в глибокій ємності. Наріжте підсмажене м’ясо слайсами поперек волокон, викладіть шматочки в тарілку з бортиками, зверху полийте соусом Понзу та додайте суміш з овочів. Посипте кунжутом та прикрасте листями кінзи.