Ккал на порцію: 468
БЖВ на порцію: 20 34 20
Очистіть картоплю та наріжте брусочками.
Зробіть надрізи з обох сторін. З одної сторони рівно, а з іншої - під кутом. Завдяки цьому картопля готується швидше і стає хрусткою.
Наріжте дрібно зелену цибулю, а гребінці - кубиком.
Додайте до гребінців ікру летючої риби, майонез та цедру лимона. Перемішайте та посоліть.
Розігрійте пательню з маслом Гі . Картоплю посоліть, поперчіть та додайте паприку. Смажте на середньому вогні, постійно поливаючи маслом, біля 10 хв з обох сторін. Знову трохи посоліть і залиште охолонути.
За допомогою ложки сформуйте кнелю з гребінців та викладіть на картоплю. Посипте зеленою цибулею. Додайте келих просекко і насолоджуйтесь :)