Ккал на порцію: 252
БЖВ на порцію: 12 9,3 31
У глибоку тарілку додаємо борошно та додаємо 1 авокадо.
Ретельно перемішуємо руками, додаємо 30г води та дрібку солі та робимо кульку.
Припорошуємо борошном, накриваємо плівкою та залишаємо на 15 хвилин відпочивати при кімнатній температурі.
У ємність для блендеру додаємо горошок, базилік, сир та яйця, сіль і перебиваємо у блендері до однорідної маси.
Відпочивше тісто ми розкатуємо на поверхні зовсім трохи присипаючи борошном. Зверху викладаємо форму тарталетки розміром 10 см. Та вирізаємо коло на 2 см більше за форму, для того щоб зформувати бортики.
Перекладаємо тісто у форму та розрівнюємо руками, віделкою робимо проколи тіста по краям.
Викладаємо зверху пергамент та засипаємо будь-якою крупою для придання форми та відправляємо у піч на 7-8 хвилин на 200 градусів.
Дістаємо форму та заливаємо мусом з горошку. Відправляємо запікатись на 200 градусів, 25 хвилин.
Зверху прикрашаємо зеленню та соком лимону. Смачного!