Ккал на порцію: 473
БЖВ на порцію: 27 24 28
Відіжміть зайву вологу з сиру. Для цього загорніть його у "вафельний" рушник та уявіть, що ви практикуєтесь у масажі.
Швидко змішайте сир, яйце, цукор. Додайте борошно, ще раз перемішайте.
Викладіть на дошку або стіл з борошном. Сформуйте "ковбасу", наріжте ножем, за допомогою тупої частини ножа сформуйте сирники. Обваляйте в борошні, струсіть зайве.
Обсмажте з обох боків до рум’яності, запечіть в духовці. Або досмажте ще по одному разу під кришкою. Для сковорідки сирники мають бути "скінні", щоб вони добре просмажились.
Подавайте з тим, що любите: зі сметаною Organic Milk, згущеним молоком чи ягодами.