Ккал на порцію: 673
БЖВ на порцію: 31 43 31
Наріжте бекон маленьким кубиком і обсмажте на розігрітій пательні з додаванням масла Гі до золотої скоринки на середньому вогні. Дрібно наріжте цибулю та часник. Розігрійте сотейник на середньому вогні з додаванням 2 ст. л. масла Гі та обсмажте цибулю. Через 1 хв додайте часник та 1 ст. л. борошна, перемішайте. Додайте половину рибного бульону та доведіть до кипіння, постійно помішуючі.
Картоплю наріжте кубиком, додайте до бульону та варіть впродовж 10 - 15 хв, орієнтуючись на готовність картоплі.
Тим часом, розігрійте сотейник з 1 ст. л. масла Гі та обсмажте Вонголе впродовж 2 хв. Додайте 150 г вина та доведіть до кипіння.
Додайте в бульон обсмажений бекон, сіль, перець, вершки, другу частину рибного бульона та доведіть до кипіння.
В глибоку тарілку викладіть молюски Вонголе (бажано очищені від мушлі) та залийте бульоном. Додайте трошки оливкової олії.