Ккал на порцію: 790
БЖВ на порцію: 64 49 26
Дістаньте стейк з упаковки за півгодини до приготування та залиште при кімнатній температурі.
Відваріть картоплю. Доведіть до кипіння у підсоленій воді, зменшіть вогонь до мінімуму та готуйте ще 15 хвилин. Таким чином, картопля буде готова та не розвариться. Коли картопля трохи охолоне, розріжте навпіл та приправте сіллю, перцем, олією виноградних кісточок та чебрецем.
Почистіть спаржу та бланшуйте 45 секунд, після чого покладіть у крижану воду.
Вершкове масло залиште на 15 хвилин при кімнатній температурі. Додайте трюфельну пасту, дрібно нарізану цибулю шалот та петрушку. Приправте копченою сіллю та перцем і добре перемішайте.
На решітку гриля (або сковороду) викладіть стейк та обсмажте з обох сторін по 2,5 хвилин до золотистої скоринки.
Разом зі стейком обсмажте картоплю, чері та спаржу. За допомогою кулінарного термометра перевіряйте температуру, поки вона не досягне 50 градусів в середені стейку. Після чого, зніміть стейк з грилю або сковороди та залиште відпочити на 5 хвилин.
На тарілку викладіть стейк і додайте зверху ароматне вершкове масло. Поруч викладіть картоплю, спаржу та чері.