Ккал на порцію: 257
БЖВ на порцію: 7,8 13 32
Злийте маринад із джекфрута, розберіть руками на волокна, додайте пасту місо, кленовий сироп, арахісову пасту та соус юзу понзу. Залиште маринуватися на 30 хвилин.
З додаванням олії підсмажте на розігрітій сковороді з усіх боків протягом 15 хвилин. Дайте охолонути.
Рисовий папір розстеліть на рівній чистій поверхні, повністю змочивши водою упродовж 5 секунд.
Посередині викладіть шарами: шпинат, нарізані тонкою соломкою в 3 мм моркву й огірок, зверху викладіть джекфрут, кінзу, слайси чилі, мікрогрін, за бажанням.
Починайте згортати, спочатку загинаючи ближній край усередину, потім обидва бокові, скрутіть до кінця, формуючи щільний рол.
Подавайте з арахісовим соусом.