Доставка

  • 20 хвилин
  • 1 порція

Автор рецепту: Володимир Ярославський

Спагеті “Качо-е-пепе”

  • Спагеті, Gentile 120 г.
  • Пекоріно Романо 80 г.
  • Чорний перець 1/2 ч. л.
  • Вершкове масло 20 г.
  • Оливкова олія на смак
Замовити всі ці інгредієнти у мобільному додатку goodwine

Автор рецепту: Володимир Ярославський

  • Доведіть воду до кипіння, зовсім трохи посоліть і додайте в неї пасту. Варіть 10–12 хвилин (дивіться на упаковці).

  • Подрібніть перець в ступці, трохи проваріть його на сковороді в невеликій кількості води від пасти (5–6 ст ложок), щоб він максимально віддав свій аромат.

  • Додайте в перцевий бульйон трохи оливкового і вершкового масла, перемішайте. Зніміть сковороду з вогню та додайте натертий на найдрібнішій тертці сир. Важливо, щоб сковорода була не сильно гарячою, щоб сир не згорнувся. Розмішуйте вінчиком до однорідності.

  • Додайте пасту до соусу та ніби збивайте близько 30 секунд. Викладіть в тарілку і посипте свіжомеленим перцем.