 
        Ккал на порцію: 701
БЖВ на порцію: 39 23 90
 
                        Чистимо цибулю.
 
                        Відрізаємо капусту та нарізаємо овочі. Курку ріжемо на шматочки та знімаємо кістку.
 
                        Готуємо соус тонкацу: у глибоку ємність додаємо кетчуп, вустерський соус та соєвий соус і ретельно перемішуємо.
 
                        Відварюємо собу до готовності. На пательню додаємо рослинну олію та обсмажуємо курку.
 
                        Додаємо цибулю та капусту і смажимо до готовності.
 
                        Додаємо сіль та перець. Після цього додаємо локшину та соус та ретельно перемішуємо і вимикаємо вогонь.
 
                        Викладаємо на тарілку та додаємо зверху імбир, смачного!