Ккал на порцію: 772
БЖВ на порцію: 43 50 42
Автор рецепту: Богдан Шевлюга
Автор рецепту: Богдан Шевлюга
Розрізаємо халумі вздовж та навпіл.
Обсмажуємо на пательні по 1,5 хвилини на середньому вогні з кожної сторони.
В глибоку ємність додаємо мед та вичавлюємо сік з дольки лимону та перемішуємо.
Викладаємо на тарілку для подачі халумі, а зверху поливаємо медом, натираємо цедру. Готово!
Батат з йогуртом
Філе міньйон
Мінестроне
Паста з соусом
Ккал на порцію: 749
БЖВ на порцію: 30 34 81
Боул з тунцем
Омлет з перепелиних яєць з анчоусами
Ккал на порцію: 696
БЖВ на порцію: 33 50 26
Персебес
Ккал на порцію: 304
БЖВ на порцію: 30 12 16
Смажена картопля з беконом
Ккал на порцію: 433
БЖВ на порцію: 11 29 35
Сашимі з карабінеросу
Ккал на порцію: 187
БЖВ на порцію: 17 11 2
Восьмініг
Ккал на порцію: 376
БЖВ на порцію: 48 11 15
Джон Дорі
Ккал на порцію: 304
БЖВ на порцію: 36 15 4,6
Скорпена
Ккал на порцію: 489
БЖВ на порцію: 59 20 15
Лангуст
Ккал на порцію: 502
БЖВ на порцію: 36 37 8,5
Омлет з трюфелем
Ккал на порцію: 534
БЖВ на порцію: 18 42 20
Паста з трюфелем
Ккал на порцію: 848
БЖВ на порцію: 16 51 81