Ккал на порцію: 772
БЖВ на порцію: 43 50 42
Автор рецепту: Богдан Шевлюга
Автор рецепту: Богдан Шевлюга
Розрізаємо халумі вздовж та навпіл.
Обсмажуємо на пательні по 1,5 хвилини на середньому вогні з кожної сторони.
В глибоку ємність додаємо мед та вичавлюємо сік з дольки лимону та перемішуємо.
Викладаємо на тарілку для подачі халумі, а зверху поливаємо медом, натираємо цедру. Готово!
Джон Дорі
Скорпена
Ккал на порцію: 489
БЖВ на порцію: 59 20 15
Лангуст
Ккал на порцію: 502
БЖВ на порцію: 36 37 8,5
Омлет з трюфелем
Ккал на порцію: 534
БЖВ на порцію: 18 42 20
Паста з трюфелем
Ккал на порцію: 848
БЖВ на порцію: 16 51 81
Какао на рослинному
Ккал на порцію: 102
БЖВ на порцію: 4,9 3,8 21
Кукурудза-гриль із сиром Страчателла
Ккал на порцію: 477
БЖВ на порцію: 18 37 24
Пшоно з овочами
Гречаний боул
Амарант з лососем
Ккал на порцію: 866
БЖВ на порцію: 55 42 69
Запіканка з ягодами
Ккал на порцію: 360
БЖВ на порцію: 16 23 21
Йогурт з гранолою
Ккал на порцію: 817
БЖВ на порцію: 53 46 63
Овочевий соус
Корн Дог
Ккал на порцію: 891
БЖВ на порцію: 23 62 65
Хот Дог Cheese Сorn
Ккал на порцію: 769
БЖВ на порцію: 35 49 50