 
        Ккал на порцію: 507
БЖВ на порцію: 29 25 42
 
                        Підготовлюємо всі інгредієнти.
 
                        Нарізаємо вільно огірки.
 
                        Подрібнюємо зелень та кальмар.
 
                        Б’ємо огірки, перекладаємо у глибоку тарілку та солимо, залишаємо на 5-10 хвилин. Нарізаємо цибулю та часник. Подрібнюємо кінзу.
 
                        Обсмажуємо цибулю на оливковій олії, додаємо перець чілі та копчену паприку і кальмар.
 
                        Смажимо протягом 1 хвилини, додаємо огірки та часник трохи доводимо та вимикаємо вогонь.
 
                        Додаємо цукор, кунжутну олію, соєвий, мірін, рисовий оцет та перемішуємо.
 
                        Викладаємо на тарілку, додаємо кінзу, Готово!