Ккал на порцію: 895
БЖВ на порцію: 12 62 80
                        Розтоплюємо на паровій бані чорний шоколад.
                        В ємність для взбивання додаємо авокадо, яке виймаємо ложкою, а шкірку залишаємо. Какао, кленовий сироп та кокосові вершки. З вершків беремо тільки верхню частину банки, тобто - найжирнішу.
                        Змащуємо розтопленим шоколадом шкірку з авокадо всередині та ставимо у морозилку на 5-7 хвилин. Після того, як застигне повторюємо ще 2 рази.
                        Залишки шоколаду додаємо у ємність для збивання, перебиваємо та відправляємо у холодильник на 10 хвилин. Нарізаємо фрукти для прикрашання.
                        Піддіваємо обережно шкірку авокадо та дістаємо саму шоколадну форму.
                        Викладаємо мус на тарілку, зверху шоколадну форму та вкладаємо у форму ягоди за смаком.
                        Зверху додаємо чайну ложку кленового сиропу та тонкі слайси білого шоколаду на прикрасу. Смачного!