Приберіть вологу з поверхні м’яса за допомогою серветки. Розігрійте сковороду на малому вогні, додайте масло Гхі та обсмажуйте щоку, постійно перевертаючи, протягом 10–12 хвилин.
За наявності термометра готуйте до температури 60° всередині продукту. Дайте м’ясу «відпочити» на тарілці протягом 4–6 хвилин. Наріжте поперек волокон шириною 2–3 см.
За допомогою ножу для чистки овочів очистіть моркву. Бланшуйте моркву у підсоленій воді протягом 1 хвилини, додайте до неї трохи масла Гхі та солі.
Налийте у сотейник воду, додайте поленту, овочевий бульйон та трюфельну пасту. Доведіть до кипіння та готуйте на малому вогні протягом 7 хв. Потім, за допомогою блендеру, збийте соус на максимальній швидкості до шовковистої консистенції.
Викладіть подушку з поленти, м’ясо та моркву, прикрашаючи листям орегано. Enjoy іберійською свининою!