Ккал на порцію: 348
БЖВ на порцію: 19 23 19
Наріжте кубиком пів на пів сантиметра жовтий перець, а цибулю та часник - дрібно.
Розігрійте сковороду на середньому вогні, додайте третину олії та перець. Готуйте впродовж двох хвилин, перемішуючи кожні 30 секунд. Перекладіть в іншу ємність. Викладіть на сковороду Чері та готуйте не рухаючи 1 хв. Перекладіть в ємність.
На ту саму розігріту сковороду додайте решту олії, цибулю, часник та готуйте 2 хвилини. Додайте обсмажений перець, спеції, паприку, листя м'яти, базиліку та петрушки, нут, Чері та пюре з томатів. Обережно змішайте.
Додайте яйця, зменшіть вогонь до мінімуму та готуйте 8 хвилин, або доки приготується яєчний білок. За бажанням більшого ступеня готовності жовтка – доготуйте в духовці.
Перед подачею, додайте шматочки фети та копчену паприку.