Ккал на порцію: 295
БЖВ на порцію: 33 3,8 33
Наріжте 120г філе риби великими кубиками, а червону цибулю — соломкою та додайте все в холодну воду. Гострий перець чилі та кумкват (або манго) наріжте тонкими кільцями.
Готуємо маринад leche de tigre. Очистіть корінь імбиру, стебло селери, цибулю шалот, часник та наріжте все середніми кубиками. Додайте перець чилі, сік лайму, цукор та сіль і збийте в блендері до кондиції пюре.
До пюре додайте кубики льоду, 40 г філе білої риби та кінзу, продовжуючи дробити в блендері. Маринад leche de tigre готовий.
Додайте маринад до кубиків основної риби (120 г) та залиште маринуватись протягом 10 хвилин. Щойно риба в маринаді побілішала зовні, викладіть її та маринад на тарілку, доповнюючи зверху кубиками льоду, авокадо, червоною цибулею, кумкват (або манго) та листям кінзи, за бажанням. Щіпка малдонської солі наостанок.