Ккал на порцію: 278
БЖВ на порцію: 27 9,2 23
5 капустин бланшуйте у киплячій солоній воді упродовж 2 хвилин.
Зніміть кілька шарів листя — вони стануть основою салату. Серцевини розріжте навпіл.
Замочіть водорості на 10 хвилин у холодній воді, потім злийте з них воду.
Для соусу змішайте 1 столову ложку соєвого соусу тамарі та 1 ст. л. кунжутної олії, фреш з четвертини лайму. Для більш пряного смаку додайте чайну ложку дрібно тертого імбиру.
Наріжте хоккігай смужками завтовшки 1 см, залиште маринуватися в соусі на 5 хвилин. Додайте водорості, підготовлену капусту, змішайте, одразу подавайте, прикрасивши кінзою.