Ккал на порцію: 1285
БЖВ на порцію: 53 83 86
Підготовлюємо всі інгредієнти.
Нарізаємо темпе на 3 рівні частини.
Перекладаємо в глибоку тарілку та додаємо соєвий соус, паприку, ложку оливкової олії, соус самбал та залишаємо маринуватись на 10 хвилин.
Додаємо веган масло на пательню та обсмажуємо 2 скибки хлібу з обох сторін.
На олії обсмажуємо попередньо маринований темпе.
Готуємо соус: змішуємо майонез та кетчуп з дрібкою паприки.
Подрібнюємо корнішони та додаємо до соусу і ретельно перемішуємо.
На2 скибки хлібу додаємо соус. На нижню викладаємо темпе, квашену капусту та сир. Складаємо в сендвіч.
Розрізаємо для зручності та смакуємо.