Ккал на порцію: 386
БЖВ на порцію: 43 20 6,2
Поставте сотейник з водою на плиту, додайте пару зерен гвоздики і лавровий лист. Доведіть до кипіння, додайте кижуч і варіть 8-10 хв.
Редис наріжте тонкими кільцями і покладіть в холодну воду.
Копчений лосось наріжте маленьким кубиком.
Подрібніть цедру лимона або натріть на тертку.
Коли кижуч готов, охолодіть і розберіть на шматочки. Покладіть в ємність з копченим лососем та перемішайте.
Додайте рікоту, грецький йогурт, цедру лимона, сіль та перець за смаком. Також додайте дрібно нарізаний кріп (2г), каперси, сік дольки лимона та добре перемішайе.
Викладіть рієт на тарілку, прикрасьте цикорієм, слайсами редису та мікрогріном. Полийте оливковою олією та соком лайма.