Ккал на порцію: 683
БЖВ на порцію: 42 34 51
Відваріть рис і викладіть на шматок харчової плівки.
Загорніть плівкою і сформуєте із рису прямокутний пласт товщиною 1,5 см. Зніміть плівку та посипте одну сторону крохмалем.
Розігрійте пательню на середньому вогні з додаванням 1 ст. л. масла Гі та обсмажте рис з однієї сторони з крохмалем до золотої скоринки.
Посоліть та поперчіть тунець, додаєте ще 1 ст. л. масла Гі на пательню і обсмажте стейк по 1 хвилині з кожної сторони.
Відріжте 1 слайс томату та декілька листів салату Ромен. Підготуйте соус: змішайте 1 ст. л. майонезу та 1 ч.л. соусу самбал. Розріжте обсмажений рис та лист норі на дві частини. Викладіть першу частину рису на норі обсмаженою стороною доверху.
Зверху викладіть слайси авокадо, частину соусу, тунець, другу частину соусу, слайс томату, салат Ромен і другу частину рису, смаженою стороною вниз.
Змастіть трошки соусом рис та загорніть листом норі. Готово!