Ккал на порцію: 583
БЖВ на порцію: 28 28 59
Підготовлюємо все до приготування обраного виду сервірування (їх додали нижче).
Очистіть персик від кісточки.
Замаринуйте персики у глибокій ємності з соком лимону, чебрецем та оливковій олії на 5 хв.
Обсмажте персик та скибки глібу на грилі на невеликому жарі або запікайте у духовці до м’якості і засмаженої скоринки протягом 20 хвилин. Важливо щоб персики були досить м’якими після приготування.
Бурата з перцем чілі та м’ятою: Сервіруємо в тарілці: розриваємо руками бурату на 4 шматочки, персик четвертинками та викладаємо на тарілку. Робимо заправку: 1 ст.л соку лимону + 1 ст.л оливкової олії, подрібнюємо м’яту, солимо і додаємо дрібно нарізаний перець чілі та перемішуємо. Поливаємо страву заправкою. Прикрашаємо маленькими листочками м’яти. Попередньо обсмажений хліб викладаємо поруч.
Тост з буратою: Сервіруємо в тарілці: на хліб викладаємо рукколу + розриваємо руками бурату + декілька шматочків обсмаженого персику, поливаємо бальзаміком, оливковою олією, посипаємо сіллю і свіжезмолотим перцем.
Бурата з персиком та руколою: Сервіруємо на тарілці бурату, теж у розірваному вигляді. Викладаємо половинками обсмажений персик та свіжу руколу. Щедро поливаємо оливковою олією та трохи бальзаміка, додаємо сіль, перець. Прикрашаємо чебрецем та м’ятою.
Обирайте свій комфортний варіант та насолоджуйтесь!