Доставка

recipes-foto
  • 20 хвилин
  • 1 порцiя

Ккал на порцію: 1139

БЖВ на порцію: 52 57 103

Автор рецепту: Дільшод Авазов

Wine pairing: Розмариново-вишневе Dolcetto d’Alba Pelissero

Паста з мітболами з молочної телятини в бразильському соусі

  • Макаронні вироби Спагеттіні 100 г.
  • Мітболи з молочної телятини 3 шт.
  • Coус томатний 100 г.
  • Сир Пармеджано Реджано, Gigantina 50 г.
  • Бульон овочевий органічний, Aneto 0,5 л.
  • Олія оливкова, Buon Frutto 1 ст. л.
  • Петрушка 10 г.
Замовити всі ці інгредієнти у мобільному додатку goodwine

Автор рецепту: Дільшод Авазов

Wine pairing: Розмариново-вишневе Dolcetto d’Alba Pelissero