Доставка

recipes-foto
  • 25 хвилин
  • 2 порції

Ккал на порцію: 319

БЖВ: 35 14 13 на порцію

Автор рецепту: Ділшод Авазов

Папійот з тріски

  • Тріска тихоокеанська, філе 340 г.
  • Шпинат 20 г.
  • Артишок в оливковій олії 30 г.
  • Лимон 1 шт.
  • Фенхель 100 г.
  • Багет французький 1 шт.
  • Масло вершкове 83% органічне 30 г.
  • Бульон рибний з овочами Aneto 100 мл.
  • Часник зубчик
  • Цукіні 100 г.
  • Морква 100 г.
Замовити всі ці інгредієнти у мобільному додатку goodwine

Автор рецепту: Ділшод Авазов