Ккал на порцію: 319
БЖВ на порцію: 35 14 13
Викладіть на сковорідку вершкове масло (30 г), розтопіть і додайте моркву, нарізану на великі кубики.
Томіть на повільному вогні протягом 2 хвилин, додайте фенхель та готуйте ще 1 хвилину.
Додайте часник, нарізаний на слайси, кільця шалоту і рибний бульйон. Посоліть та дочекайтеся, коли випарується половина рідини.
У глибоку місткість для випікання вкладіть пергамент. Викладіть на нього готові овочі з бульйоном, (можна додати ще 20 г вершкового масла), артишоки, шпинат, цукіні та цедру 1/2 лимона у пергамент так, наче ви загортаєте цукерку.
Поставте у розігріту до 250° С духовку на 15 хвилин. Багет наріжте слайсами, змастіть вершковим маслом, прогрійте на сухій сковорідці на середньому вогні — маслом донизу. Смажте грінку близько 20 секунд.