Подрібнюємо тонко шпинат.
Додаємо у глибоку тарілку та натираємо на крупній терці кабачок та броколі.
Додаємо борошно, яйце, сіль та перець. Ставимо варитись яйце на 6 хвилин. У сотейнік додаємо вершки та беремо жменьку м'яса краба та вичавлюємо бульйон та трохи розігріваємо на вогні.
На пательню додаємо трохи оливкової олії та формуємо панкейк. Обсмажуємо по 3 хвилини з кожної сторони.
Викладаємо на тарілку панкейк. зверху м'ясо краба та додаємо вершковий соус.
Всередину викладаємо яйце. Прикрашаємо зеленню та кріпом та викладаємо ікру на яйце. Зверху поливаємо оливковою олією. Готово!