Ккал на порцію: 483
БЖВ на порцію: 33 33 10
Почистьте хвости креветок, залишаючи голови — 6 штук або 200 г.
Викладіть на сковорідку гхі, на найменшому вогні обсмажте осетра з обох боків до золотистої скоринки — приблизно по 5 хвилин. Розділіть навпіл.
На повільному вогні половину рибного бульйону уваріть вдвічі, після додайте ігристого вина (100 мл). Уварюйте ще близько 10 хвилин.
Додайте в бульйон вершки, ще близько 10 хвилин уварюйте до густого соусу.
Паралельно обсмажте півкільця цибулі порей, потім додайте знову ігристого (50 г), тушкуйте хвилин 10, після чого додайте дрібно нарізані зубчик часнику та цибулі шалот. Посоліть. Додайте очищені креветки, шніт та петрушку, готуйте все разом 1 хвилину.
Подавайте, виклавши гарнір з цибулі-порею та креветок, зверху викладіть рибу.