Нарізаємо капусту та перекладаємо її у глибоку тарілку.
Подрібнюємо креветки та імбир, перемішуємо та додаємо перець та сіль. Готуємо соус тонкацу: у глибоку ємність додаємо кетчуп, вустерський соус та соєвий соус і ретельно перемішуємо.
Відділяємо білок від жовтка, до білку додаємо дрібку солі та взбиваємо до м'якої піни. Жовток перемішуємо окремо.
Додаємо у глибоку тарілку борошно, розпушувач. Додаємо до ємності з капустою. Після жовток та білок.
Подрібнюємо цибулю. Додаємо на пательню олію та викладаємо окономіяки. Смажимо з однієї сторони 3 хвилини на мінімальному вогні та викладаємо зверху хамон. Перегортаємо та обсмажуємо з іншої 3 хвилини.
Викладаємо на тарілку окономіяки, зверху додаємо соус тонкацу, майонез, зелену цибулю. Смачного!