Доставка

  • 30 хвилин
  • 4 порції

Автор рецепту: Володимир Ярославський

Млинці Bob’s Red Mill

  • Яйця 4 шт.
  • Сіль 4 г.
  • Борошно, Bob’s Red Mill Artisan Bread 350-380 г.
  • Молоко 1 л.
  • Вершкове масло 50 г.
  • Рослинная олія 50 г.
  • Цукор 55 г.
Замовити всі ці інгредієнти у мобільному додатку goodwine

Автор рецепту: Володимир Ярославський

  • Змішайте яйця, сіль, цукор, борошно і 200 г молока в однорідну суміш — можна простим вінчиком. У кілька підходів влийте решту молока, помішуючи, але не збиваючи, інакше краї будуть рваними, нерівними та сухими.

  • Вершкове масло розтопіть з рослинним і додайте в тісто, що лишилося. Просто розмішайте. Так ви уникнете необхідності постійно змащувати сковорідку, та і млинці не злипатимуться на тарілці.

  • Тісто має бути однорідним і схожим на рідкі вершки. Його періодично необхідно помішувати, щоб борошно “не сідало”. Смажте на сильному вогні, на сковороді з антипригарним покриттям. Для перших млинців додайте більше масла. Млинець буде однорідним і тоненьким, без рівного обідка.

  • Лайфхак: Можна змішувати різні види борошна, але тісто в такому випадку треба зробити густішим: наприклад для гречаних 50% борошна можна замінити гречаними і додати ще 1 яйце в пропорцію. Якщо ви плануєте готувати саме гречані, зазначимо, що гречане борошно Bob’s Red Mill приготоване з цільного зерна з оболонкою, тому в ньому можуть бути дрібні часточки оболонки — це та сама клітковина.