Ккал на порцію: 346
БЖВ на порцію: 16 7,6 59
Нарізаємо дрібно цибулю, перець. Чистимо часник та подрібнюємо.
Знімаємо зі стучкової квасолі корінці з обох сторін та дрібно нарізаємо. Томат нарізаємо кубиком. Подрібнюємо петрушку.
Обсмажуємо на пательні на соняшниковій олії часник та цибулю.
На середному вогні додаємо перець, зелену квасолю. Додаємо червону квасолю та ретельно перемішуємо. Додаємо свіжі томати.
Томати пелаті перебиваємо блендером та додаємо у пательню.Солимо, додаємо копчену паприку, коріандр. Тушкуємо 10 хвилин, в кінці додаємо петрушку.
Перекладаємо у глибоку тарілку.
Зверху викладаємо чіпси та посипаємо паприкою. Готово!