Ккал на порцію: 962
БЖВ на порцію: 30 59 64
Почистьте 2 креветки, промийте.
Додайте в сотейник гхі, обсмажте 1 цілу креветку упродовж 30 секунд. Додайте другу креветку, нарізану слайсами (0,5 см), ігристе, тушкуйте до готовності кілька хвилин. Влийте весь соус альфредо, тушкуйте ще 3 хвилини. Після додайте дрібно нарізану цибулю шніт.
В солону киплячу воду викладіть чверть упаковки пасти, варіть 2 хвилини.
Готову пасту, не промиваючи, викладіть в сотейник до соусу з креветками, перемішайте, щоб соус повністю покрив пасту. Щоб врегулювати густоту, можна додати кілька столових ложок води, у якій варилася паста.
Подавайте, посипавши дрібно нарізаною цибулею шніт.