Ккал на порцію: 625
БЖВ на порцію: 55 33 35
На помірному вогні на маслі гхі обсмажте кроля з однієї сторони упродовж 2-3 хвилин до золотої скоринки, переверніть та додайте підготовлені, крупно нарізані овочі — цибуля, морква, порей, селера з верхівкою зелені, часник, чебрець. Сіль на смак.
У глибоку вогнетривку форму влийте бульйон, щоб той повністю накрив м'ясо. Накрийте місткість фольгою, зробіть в ній отвір, щоб зайва волога могла вільно випаровуватися. Випікайте 2,5 години при 160°C. Після приготування злийте бульйон в окрему посудину.
Воду доведіть до кипіння, додайте сіль, упродовж 3 хвилин бланшуйте розібрану на суцвіття капусту цвітну капусту. Розтопіть масло гхі, зменште вогонь щойно з'явилася «димка» від нього, підсмажте цвітну капусту, поливши її розтопленим маслом. Додайте сіль, перець, смажте 3 хвилини.
Перед подачею приготуйте соус: на нагріту сковороду додайте 1/4 упаковки вершкового масла, 4 ст.л. бульйону, що залишився від приготування кроля. На слабкому вогні доведіть до розчинення масла, помішуйте до отримання однорідного соусу.
Додайте листя чебрецю з цілої гілочки, а в самому кінці — кілька крапель апельсинової води для свіжості. Порада: з овочів, що готувалися з кроликом, можна зробити соус до м'ясних страв чи овочевий суп-пюре.