Ккал на порцію: 534
БЖВ на порцію: 54 27 21
Наріжте сушені томати, часник та цедру лимона дуже дрібно. Додайте на розігріту на седньому вогні пательню з оливковою олією.
Наріжте дрібно м'якоть лимона та додайте до пательні разом з каперсами. Перемішайте та готуйте 2-3 хвилини.
Додайте оливки, листя базиліку та бульйон. Готуйте ще 2-3 хвилини.
Підготуйте лист з пергаменту(може знадобитися 2), зробивши защепи з фольги з обох боків. Покладіть підготовлений папір на лист для запікання. Викладіть в нього частину соусу з пательні, зверху рибу та другу частину соусу. Запікайте протягом 30 хвилин при температурі 150С.
Після приготування, зніміть темну шкіру з допомогою ложки або столового ножа для риби, та відділіть обидва верхніх філе. Потім відділіть весь кістковий каркас риби одним рухом – піднімаючи його за хвостову частину. Зніміть ще два філе.
Подавайте філе Тюрбо з соусом і гарніром з оливок та листям салату Маш.