Доставка

recipes-foto
  • 20 хвилин
  • 1 порція

Ккал на порцію: 782

БЖВ на порцію: 46 43 34

Автор рецепту: Дільшод Авазов

Wine pairing: Смородиново-бальзамічний Chateau l’Eden Medoc

Качина грудка з ягідним соусом

  • Качина грудка 200 г.
  • Масло гхі 50 г.
  • Портвейн 100 мл.
  • Бріош 1 шт.
  • Аніс зірчастий 2 шт.
  • Кориця (палички) 3 шт.
  • Естрагон 5 г.
  • Ожина 30 г.
  • Лохина 30 г.
  • Червона смородина 30 г.
  • Цукор 30 г.
Замовити всі ці інгредієнти у мобільному додатку goodwine

Автор рецепту: Дільшод Авазов

Wine pairing: Смородиново-бальзамічний Chateau l’Eden Medoc