Ккал на порцію: 496
БЖВ на порцію: 17 27 51
Наріжте дрібно цибулю та часник. Додайте до розігрітого на середньому вогні сотейнику з оливковою олією. Готуйте впродовж хвилини, до розкриття аромату.
Додайте гречану крупу. Через хвилину, додайте склянку води та перемішуйте, поки частина води не випарюється, а іншу частину поглине крупа. Додадавайте у такий саосіб воду ще 5 разів.
Тим часом, обсмажте білі гриби на сковороді з оливковою олією впродовж 10 хвилин до золотистого кольору.
Коли греччото буде майже готове, додайте до нього нарізану петрушку, гриби, вершкове масло,сіль,пармезан і трюфельну пасту.
Продовжуйте вимішувати для досягнення консистенції різотто.