Ккал на порцію: 1408
БЖВ на порцію: 61 92 91
Обсмажте гомілки на розтопленому маслі гхі — близько 1 хв з кожного боку до утворення золотої скоринки.
Перекладіть в жароміцну ємність, залийте бульйоном так, щоб він майже покривав гомілки. Додайте нарізану зелену цибулю, накрийте фольгою та поставте у духовку на 180° С на 45 хвилин.
Зніміть фольгу і поставте у духовку ще на 20 хвилин.
У сотейнику на розтопленому вершковому маслі обсмажте булгур упродовж 1 хвилини, додайте овочевий бульйон у пропорції 1:2. Посоліть, готуйте під кришкою 10 хвилин на маленькому вогні. У готовий булгур додайте дрібно нарізану петрушку та ложку оливкової олії.