Ккал на порцію: 934
БЖВ на порцію: 26 49 91
Автор рецепту: Володимир Ярославський
Автор рецепту: Володимир Ярославський
Доведіть воду до кипіння, трохи посоліть і додайте в неї пасту. Варіть близько 2х хвилин.
Паралельно розтопіть вершкове масло на теплій сковороді, додайте трохи води з пасти, перемішайте, покладіть пасту і все ще раз добре перемішайте.
Викладіть пасту в тарілку і зверху додайте ікру. Вуаля!
Скорпена
Ккал на порцію: 489
БЖВ на порцію: 59 20 15
Лангуст
Ккал на порцію: 502
БЖВ на порцію: 36 37 8,5
Омлет з трюфелем
Ккал на порцію: 534
БЖВ на порцію: 18 42 20
Паста з трюфелем
Ккал на порцію: 848
БЖВ на порцію: 16 51 81
Какао на рослинному
Кукурудза-гриль із сиром Страчателла
Ккал на порцію: 477
БЖВ на порцію: 18 37 24
Пшоно з овочами
Гречаний боул
Амарант з лососем
Ккал на порцію: 866
БЖВ на порцію: 55 42 69
Запіканка з ягодами
Ккал на порцію: 360
БЖВ на порцію: 16 23 21
Йогурт з гранолою
Ккал на порцію: 817
БЖВ на порцію: 53 46 63
Овочевий соус
Корн Дог
Ккал на порцію: 891
БЖВ на порцію: 23 62 65
Хот Дог Cheese Сorn
Ккал на порцію: 769
БЖВ на порцію: 35 49 50
Тост з шакшукою
Ккал на порцію: 662
БЖВ на порцію: 23 36 62