Ккал на порцію: 934
БЖВ на порцію: 26 49 91
Автор рецепту: Володимир Ярославський
Автор рецепту: Володимир Ярославський
Доведіть воду до кипіння, трохи посоліть і додайте в неї пасту. Варіть близько 2х хвилин.
Паралельно розтопіть вершкове масло на теплій сковороді, додайте трохи води з пасти, перемішайте, покладіть пасту і все ще раз добре перемішайте.
Викладіть пасту в тарілку і зверху додайте ікру. Вуаля!
Ягідний лимонад
Ккал на порцію: 154
БЖВ на порцію: 0,4 0,1 40
Лимонад Алое Бергамот
Ккал на порцію: 111
БЖВ на порцію: 0,5 0,1 30
Корисний смузі
Ккал на порцію: 168
БЖВ на порцію: 9,1 3,4 27
Голубці з крабом
Ккал на порцію: 222
БЖВ на порцію: 11 4,1 29
Бобовий діп з тортильями
Сирний діп з тортильями
Гуакамоле з тортильями
Кукурудзяні оладки
Ккал на порцію: 723
БЖВ на порцію: 29 29 91
Тост зі смородиною та брі
Ккал на порцію: 1454
БЖВ на порцію: 36 34 260
Тост з лабне, зеленню та ягодами
Ккал на порцію: 1005
БЖВ на порцію: 61 28 131
Восьминіг з молодою картоплею
Ккал на порцію: 776
БЖВ на порцію: 44 50 39
Тост з креветками
Ккал на порцію: 881
БЖВ на порцію: 41 52 54
Персик гриль з буратою (три варіанти сервірування)
Ккал на порцію: 583
БЖВ на порцію: 28 28 59
Карпаччо з томатів, з тунцем, каперсами і фенхелем
Ккал на порцію: 176
БЖВ на порцію: 16 9,9 6,1
Черешня зі страчателлою
Ккал на порцію: 634
БЖВ на порцію: 27 44 35