Ккал на порцію: 934
БЖВ на порцію: 26 49 91
Автор рецепту: Володимир Ярославський
Автор рецепту: Володимир Ярославський
Доведіть воду до кипіння, трохи посоліть і додайте в неї пасту. Варіть близько 2х хвилин.
Паралельно розтопіть вершкове масло на теплій сковороді, додайте трохи води з пасти, перемішайте, покладіть пасту і все ще раз добре перемішайте.
Викладіть пасту в тарілку і зверху додайте ікру. Вуаля!
Морквяний торт «Гуд»
Ккал на порцію: 894
БЖВ на порцію: 6,8 69 64
Веган корн дог
Ккал на порцію: 621
БЖВ на порцію: 15 31 71
Запечена Горгондзола з грушею
Ккал на порцію: 819
БЖВ на порцію: 30 41 95
Фета запечена на пательні з медом та горіхами
Ккал на порцію: 734
БЖВ на порцію: 20 43 71
Веган масло
Ккал на порцію: 920
БЖВ на порцію: 11 72 53
Запечений гарбуз з грецьким йогуртом
Ккал на порцію: 232
БЖВ на порцію: 11 14 17
Млинці з яловичиною
Ккал на порцію: 622
БЖВ на порцію: 30 33 52
Овочі зі смаженим тофу
Ккал на порцію: 804
БЖВ на порцію: 24 54 65
Мана каша з манго
Ккал на порцію: 493
БЖВ на порцію: 7,2 22 71
Веган млинці з бананом
Ккал на порцію: 1077
БЖВ на порцію: 22 25 194
Йогурт з фруктами та гранолою
Ккал на порцію: 445
БЖВ на порцію: 19 24 45
Тост з маслом та анчоусами
Ккал на порцію: 1034
БЖВ на порцію: 19 68 84
Удон з морепродуктами
Ккал на порцію: 586
БЖВ на порцію: 29 20 77
Паста А-ля Цоцона
Ккал на порцію: 989
БЖВ на порцію: 46 51 84
Рол з креветкою
Ккал на порцію: 583
БЖВ на порцію: 22 30 53