Доставка

  • 15 хвилин
  • 1 порція

Автор рецепту: Володимир Ярославський

Феттучіні з червоною ікрою

  • Фетуччіні, La Campofilone 120 г.
  • Червона ікра 50-70 г.
  • Вершкове масло 50 г.
Замовити всі ці інгредієнти у мобільному додатку goodwine

Автор рецепту: Володимир Ярославський

  • Доведіть воду до кипіння, трохи посоліть і додайте в неї пасту. Варіть близько 2х хвилин.

  • Паралельно розтопіть вершкове масло на теплій сковороді, додайте трохи води з пасти, перемішайте, покладіть пасту і все ще раз добре перемішайте.

  • Викладіть пасту в тарілку і зверху додайте ікру. Вуаля!