Знімаємо з качки масло та відкладаємо у морозилку, воно нам ще знадобиться. Запікаємо при температурі 140 градусів на 1 годину.
Нарізаємо овочі для приготування конфі.
Та викладаємо у глибокий посуд для запікання та наливаємо олію, щоб повністю покрила овочі, додаємо сіль, перець, чебрець, розмарин, цілий часник та цибулю шалот. Та відправляємо запікатись на 140 градусів на 20 хвилин.
Дістаємо качку та викладаємо масло з журавлиною зверху та відправляємо допікатись на 5 хвилин у духовку.
Готуємо соус чімічуррі: подрібнюємо зелень та додаємо у глибоку тарілку.
З перцю дістаємо зернята та подрібнюємо. Дрібно нарізаємо цибулю шалот та фундук та додаємо до зелені та перцю.
Вичавлюємо фреш з лимона на смак та додаємо оливкову олію, сіль та перець. Ретельно перемішуємо.
Дістаємо та викладаємо на посуд для подачі. Викладаємо щипцями овочі конфі, додаємо соус чімічуррі на овочі.
Смачного!