У фарш додаємо вершкове масло, сіль та перець і ретельно перемішуємо.
Готуємо майонез: у глибоку тарілку додаємо жовток, гірчицю, сіль, перець та вичавлюємо сік лимону. Перемішуємо та додаємо олію виноградної кісточки.
Котлетку відбиваємо та викладаємо на пергамент (попередньо додаємо трохи олії), зверху ще один лист пергаменту і розкатуємо.
Формуємо 2 котлети.
Розрізаємо булочку навпіл та змащуємо вершковим маслом, обсмажуємо на пательні.
Додаємо трошки соняшникової олії на пательню та обсмажуємо котлети 1,5-2 хвилини. Зверху додаємо 2 шматочки чеддеру та вимикаємо вогонь.
Булочку змащуємо майонезом, додаємо 3-4 солоні огірки за смаком. Зверху викладаємо котлети з сиром, зелень та булочку.
Очищуємо моркву та селеру і викладаємо поруч з бургером на гарнір. Смачного!