Ккал на порцію: 908
БЖВ на порцію: 49 27 127
Підготовлюємо рибу для випікання, додаємо трохи солі та паприку. Та відправляємо випікатись у пергаменті на 200 градусів на 10-15 хвилин.
Очищуємо часник та обсмажуємо його на пательні з додаванням оливкової олії. Додаємо на пательню зелений горошок та обсмажуємо на пательні до 10 хвилин.
Додаємо до горошку томати та обсмажуємо протягом 6 хвилин.
Дістаємо рибу з духовки та ділимо на шматочки для подачі.
Відвалюємо пасту на 2 хвилинки менше ніж на пакованні. У пательню додаємо пасту та 1 половник води з під пасти та доготовлюємо на вогні протягом 1 хвилини. Перекладаємо у тарілку, додаємо оливкову олію та пармезан. Смачного!