Ккал на порцію: 767
БЖВ на порцію: 42 50 38
Очистіть гриби від шкіри та видаліть ніжку. Наріжте маленьким кубиком. Додайте дрібно нарізаний часник, цибулю шалот та чебрець.
Смажте на сковороді з додаванням оливкової олії на маленькому вогні. Для того, щоб гриби добре підсохли, додайте 20г вершкового масла. Також додайте трюфельну пасту та смажте впродовж 8-10 хв.
Змастіть вирізку соняшниковою олією та викладіть на добре розігріту сковороду. Смажте по 5-6 хвилин з кожної сторони до золотистої скоринки. Дістаньте зі сковороди та змастіть гірчицею з усіх сторін.
Викладіть на пергамент одним рівним слоєм хамон. Зверху викладіть смажені гриби та рівномірно розподіліть по поверхні.
Викладіть вирізку та загорніть у хамон з грибами за допомогою пергаменту. Залиште в холодильнику на 1 годину.
Тим часом, розкатайте 450г тіста товщиною 2-3 мм та змастіть жовтком. Викладіть вирізку і загорніть у тісто. Ще раз змастіть жовтком.
Окремо візьміть 150г тіста, розкатайте та зробіть рівномірні надрізи розміром 1 мм.
Викладіть зверху на страву розтягуючи тісто. Змастіть жовтком.
Випікайте у духовці при температурі 180С впродовж 50 хв. Залиште відпочити на 10 хв, розріжте і подавайте на святковий стіл.