Ккал на порцію: 1452
БЖВ на порцію: 59 119 40
Розріжте булочку навпіл та обсмажте розрізаною стороною до золотистого кольору.
Додайте на кожен шматок половину соусу BBQ та майонез. На нижню половину покладіть слайс помідора та листя петрушки, накрийте одним з двох шматочків сиру.
На розігріту сковороду додайте масло гхі та готуйте котлету 6 хв, перевертаючи щохвилини. За 2 хв до готовності додайте бекон. Бажаного ступеня прожарювання можна досягти, готуючи бургерну котлету менше або довше. Також можна використовувати термометр для стейків.
Зніміть сковороду з вогню, покладіть зверху на котлету бекон і другий слайс сиру та залиште на пару хвилин.
Покладіть котлету на нижню половину булочки, накрийте та трохи натисніть, щоб бургер сформувався.
Рекомендація сомельє - соковите та дуже ягідне Catena Zapata San Carlos Cabernet Franc. З м'якими танінами, яких рівно стільки, щоб вино залишалося дуже питким, але могло підтримати текстуру рубленого м’яса.