Ккал на порцію: 576
БЖВ на порцію: 20 28 63
Підготовлюємо всі інгредієнти.
Вишню перекладаємо у сотейник та додаємо цукор.
Через марлю процежуємо сир та віджимаємо зайву вологу.
В глибоку тарілку додаємо цукор, сир, жовток та в процесі перемішування поступово додаємо борошно.
Ретельно перемішуємо. Додаємо борошно на поверхню та розминаємо вручну, робимо ковбаску.
Нарізаємо на рівні частини та катаємо у невелички кульки.
Готуємо соус: змішуємо крохмаль та воду в склянці. Вишню перекладаємо у сотейник та ставимо на середній вогонь, як тільки починає підкипати, додаємо 2 с.л суміші з крохмалю. Потрібно дивитись по стану, щоб соус вийшов не дуже загущений. Доводимо соус протягом 2 хвилин.
В окріп додаємо трохи солі та вареники та відварюємо протягом 5 хвилин.
Дістаємо вареники перемішуємо у ємності з маслом гхі. На дно тарілки викладаємо вишню, зверху вареники, поливаємо соусом та додаємо сметану. Смачного!