Знімаємо зі спаржи верхню частину, добре зачищаємо. Занурюємо в киплячу підсолену воду на декілька хвилин, потім перекидаємо в посуд з крижаною водою. Охолоджуємо. Перекладаємо на серветку, щоб зайва волога стекла.
На бланшовану спаржу наматуємо тонкі слайси листкового ліста.
Викладаємо на деко і запікаємо до хрусткої золотавої скоринки.
Гриби добре промиваємо під водою. Варимо в підсоленому окропі приблизно 20 хвилин.
Після цього можемо смажити. На вершковому топленому маслі, з сіллю та перцем, до готовності.
В сотейнику розтоплюємо до кремового, однорідного стану сир брі у вершках. Фундук підсмажили на пательні.
Збираємо нашу страву! На тарілку наливаємо сирний соус, викладаємо спаржу в тісті, смажені гриби і подрібнений фундук.
Та поливаємо фундучною олією! Смачного.